Chleba koupíte v obchodě naprosto běžně. Bohužel už ne tak běžně se dá říci, že je to dobrý chleba. Pokud nechcete být požád vázáni na rozmary velkých pekáren, vyzkoušejte si jednoduchý hrníčkový chleba, se kterým zazáříte při snídani, svačině i večeři. Upečte si úžasný, voňavý chleba, který je na půl z pšeničné a na půl z žitné mouky.
Postup přípravy v domácí pekárně: Ingredience vložíme do domácí pekárny a zapneme program základní. Pak už jen pečeme.
Postup přípravy v troubě: Všechny ingredience smícháme v míse a necháme vykynout. Pečeme v připravené jakékoli formě nebo jen na plechu a vložíme do předem předehřáté trouby NA 230 °C asi 45 minut.
Pro lepší chuť a kůrku potíráme slanou vodou.
Hrníčková kynutá cmunda Hrníčková polévka s červené čočky Hrníčkový knedlík Špaldová sněhová bábovka Zebra bábovka Hrníčková buchta s cuketou Hrníčkový třešňový koláč Clafoutis Hrníčkový kokosový moučník Hrníčkový knedlík Hrníčkové americké cookies
Naši partneři