Být diabetik znamená se více hlídat, ale neznamená to, že si za každou cenu musíte odepřít vše. Vyzkoušejte naši dia domácí čokoládu. Mlsat se přeci dá i ne vlně "DIA" a čokoláda je opravdu dobrá.
V rozpuštěném tuku rozmícháme kakao a ve vodní lázni za stálého míchání zahříváme. Vmícháme sušené mléko, ve kterém jsme rozmíchali sorbit.Nakonec přidáme ořechy nebo mandle.
Čokoládou plníme malé formičky vypláchnuté studenou vodou.
PO vychladnutí necháme v chladničce ztuhnout.Poté čokoládu opatrně vyklopíme.
Šlehačkový věnec s ořechy Hrníčková buchta z dýně Hokkaido Zebra bábovka Hrníčkové pečené rafaelo Hrníčková bábovka z jablek Hrníčková domácí veka Hrníčkové vdolečky Hrníčkové máslové sušenky Hrníčkové rohlíky Hrníčkové karamelové sušenky (spekulky) Lotus
Naši partneři